Meta Pixel
Volg ons op instagram @kids_stitch
sfeerfoto

Verzenden & Bezorgen

Bij Kids 'n Stitch willen wij natuurlijk dat je zo snel mogelijk kan genieten van je bestelde item. Wij hanteren een levertijd van gemiddeld 4-6 weken. Dit omdat alles handgemaakt is.

Door welke koeriersdienst wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij maken gebruik van PostNL en Homerr. In de bestelprocedure heb je de mogelijkheid hier een keuze in te maken. Zodra de bestelling is afgeleverd bij een verzendpunt, word je middels een Track & Trace code op de hoogte gehouden van jouw bestelling.

Verzendkosten

De verzendkosten bedragen in Nederland.
€4,95 voor bezorging middels PostNL
€3,95 voor bezorging middels Homerr

De verzendkosten bedragen in België.
€8,95 voor bezorging middels PostNL
€3,95 voor bezorging middels Homerr

Retourzending

Doordat de items gepersonaliseerd worden, kunnen wij geen retourzending accepteren. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, stuur ons dan een berichtje via kidsandstitch@gmail.com.

Ik heb geen Track & Trace code ontvangen in de mail?

Zolang je geen verzendbevestiging en/of Track & Trace code hebt ontvangen via het door jou opgegeven e-mailadres, dan is jouw bestelling op dit moment nog niet verstuurd. Let op: een orderbevestiging is geen verzendbevestiging. Wij raden je daarom aan om nog even geduld te hebben en jouw e-mail goed in de gaten te houden. Mocht je nog een vraag hebben neem dan contact met ons op via kidsandstitch@gmail.com.